Malt Cross Mural
Malt Cross Mural

I was commissioned by the Malt Cross to create a sympathetic illustration to fit within one of the un-earthed archways in the restored Victorian Music Hall. Inspired by William Morris I painted this mural entirely freehand using copper and gold paint on a black base. 

Photography: Daniel Hughes

Malt Cross Mural Blackbird Close-Up
Malt Cross Mural Blackbird Close-Up

I was commissioned by the Malt Cross to create a sympathetic illustration to fit within one of the un-earthed archways in the restored Victorian Music Hall. Inspired by William Morris I painted this mural entirely freehand using copper and gold paint on a black base. 

Photography: Daniel Hughes

Malt Cross Mural Deer Close-Up
Malt Cross Mural Deer Close-Up

I was commissioned by the Malt Cross to create a sympathetic illustration to fit within one of the un-earthed archways in the restored Victorian Music Hall. Inspired by William Morris I painted this mural entirely freehand using copper and gold paint on a black base. 

Photography: Daniel Hughes

Malt Cross Mural Pattern Close-Up
Malt Cross Mural Pattern Close-Up

I was commissioned by the Malt Cross to create a sympathetic illustration to fit within one of the un-earthed archways in the restored Victorian Music Hall. Inspired by William Morris I painted this mural entirely freehand using copper and gold paint on a black base. 

Photography: Daniel Hughes

The Kitchen, BioCity
The Kitchen, BioCity

Food illustrations created for The Kitchen re-brand and launch in November 2015.

The Kitchen is an exclusive canteen to BioCity Nottingham and it's tenants, offering healthy and locally sourced meals throughout the day. I was asked to create some white line illustrations of some of the ingredients and dishes served, against the new blackboard backdrop. 

Client: BioCity Nottingham

Time-lapse from The Kitchen, BioCity

Time-lapse video creating the food illustrations for The Kitchen re-brand and launch in November 2015.

The Kitchen is an exclusive canteen to BioCity Nottingham and it's tenants, offering healthy and locally sourced meals throughout the day. I was asked to create some white line illustrations of some of the ingredients and dishes served, against the new blackboard backdrop. 

Client: BioCity Nottingham

 

The Kitchen, BioCity
The Kitchen, BioCity

Custom wall mural created for The Kitchen re-brand and launch in November 2015.

The Kitchen is an exclusive canteen to BioCity Nottingham and it's tenants, offering healthy and locally sourced meals throughout the day. I was asked to create a seasonally themed freehand pattern to go around the archway to the kitchen area.  

Client: BioCity Nottingham

 

Malt Cross Mirrors
Malt Cross Mirrors

Illustrated mirrors, decorated in preparation for the Malt Cross Festival. 

Working to a strict palette of only 3 colours per mirror, I created botanical and bird illustrations to compliment the old Victorian Music Hall and my previous mural piece.
 

Malt Cross Mirrors
Malt Cross Mirrors

Illustrated mirrors, decorated in preparation for the Malt Cross Festival. 

Working to a strict palette of only 3 colours per mirror, I created botanical and bird illustrations to compliment the old Victorian Music Hall and my previous mural piece.

 

Malt Cross Mirrors
Malt Cross Mirrors

Illustrated mirrors, decorated in preparation for the Malt Cross Festival. 

Working to a strict palette of only 3 colours per mirror, I created botanical and bird illustrations to compliment the old Victorian Music Hall and my previous mural piece.

 

Malt Cross Mural
Malt Cross Mural Blackbird Close-Up
Malt Cross Mural Deer Close-Up
Malt Cross Mural Pattern Close-Up
The Kitchen, BioCity
Time-lapse from The Kitchen, BioCity
The Kitchen, BioCity
Malt Cross Mirrors
Malt Cross Mirrors
Malt Cross Mirrors
Malt Cross Mural

I was commissioned by the Malt Cross to create a sympathetic illustration to fit within one of the un-earthed archways in the restored Victorian Music Hall. Inspired by William Morris I painted this mural entirely freehand using copper and gold paint on a black base. 

Photography: Daniel Hughes

Malt Cross Mural Blackbird Close-Up

I was commissioned by the Malt Cross to create a sympathetic illustration to fit within one of the un-earthed archways in the restored Victorian Music Hall. Inspired by William Morris I painted this mural entirely freehand using copper and gold paint on a black base. 

Photography: Daniel Hughes

Malt Cross Mural Deer Close-Up

I was commissioned by the Malt Cross to create a sympathetic illustration to fit within one of the un-earthed archways in the restored Victorian Music Hall. Inspired by William Morris I painted this mural entirely freehand using copper and gold paint on a black base. 

Photography: Daniel Hughes

Malt Cross Mural Pattern Close-Up

I was commissioned by the Malt Cross to create a sympathetic illustration to fit within one of the un-earthed archways in the restored Victorian Music Hall. Inspired by William Morris I painted this mural entirely freehand using copper and gold paint on a black base. 

Photography: Daniel Hughes

The Kitchen, BioCity

Food illustrations created for The Kitchen re-brand and launch in November 2015.

The Kitchen is an exclusive canteen to BioCity Nottingham and it's tenants, offering healthy and locally sourced meals throughout the day. I was asked to create some white line illustrations of some of the ingredients and dishes served, against the new blackboard backdrop. 

Client: BioCity Nottingham

Time-lapse from The Kitchen, BioCity

Time-lapse video creating the food illustrations for The Kitchen re-brand and launch in November 2015.

The Kitchen is an exclusive canteen to BioCity Nottingham and it's tenants, offering healthy and locally sourced meals throughout the day. I was asked to create some white line illustrations of some of the ingredients and dishes served, against the new blackboard backdrop. 

Client: BioCity Nottingham

 

The Kitchen, BioCity

Custom wall mural created for The Kitchen re-brand and launch in November 2015.

The Kitchen is an exclusive canteen to BioCity Nottingham and it's tenants, offering healthy and locally sourced meals throughout the day. I was asked to create a seasonally themed freehand pattern to go around the archway to the kitchen area.  

Client: BioCity Nottingham

 

Malt Cross Mirrors

Illustrated mirrors, decorated in preparation for the Malt Cross Festival. 

Working to a strict palette of only 3 colours per mirror, I created botanical and bird illustrations to compliment the old Victorian Music Hall and my previous mural piece.
 

Malt Cross Mirrors

Illustrated mirrors, decorated in preparation for the Malt Cross Festival. 

Working to a strict palette of only 3 colours per mirror, I created botanical and bird illustrations to compliment the old Victorian Music Hall and my previous mural piece.

 

Malt Cross Mirrors

Illustrated mirrors, decorated in preparation for the Malt Cross Festival. 

Working to a strict palette of only 3 colours per mirror, I created botanical and bird illustrations to compliment the old Victorian Music Hall and my previous mural piece.

 

show thumbnails